pa%CC%88a%CC%88sia%CC%88inen5.jpg


pa%CC%88a%CC%88sia%CC%88inen8.jpg

pa%CC%88a%CC%88sia%CC%88inen6.jpg


Ihanaa maantaita! <3 

Aamupala on tunnetusti päivän tärkein ateria. Olen itse huomannut , että hyvin syöty aamiainen tuo ihan erilaisen alun päivälle. Usein ei aamuisin aamupala kuitenkaan maistu , varsinkaan kovin aikaisin aamusta. Silloin pyrin juomaan lasin appelsiinimehua edes ennen kun astun ovesta ulos. Mielestäni kaikki maistuu myös paremmin jos ne on pieniä annoksia. Esim. leikkaan usein ruisleipäviipaleen kahteen osaan , että leivistä tulee pieniä. :)


pa%CC%88a%CC%88sia%CC%88inen.jpg

pa%CC%88a%CC%88sia%CC%88inen1.jpg

Leivoin myös mennellä viikolla vohveleita lapsille. Ihania pensasmustikoita ja tuoreita mansikoita kylkeen. <3 


pa%CC%88a%CC%88sia%CC%88inen9.jpg

Eilen kovasti odoteltiin virpojia saapuviksi , mutta meidän oven taakse niitä ei tullut lainkaan. Ajattelin tehdä ylijääneillä pääsiäismunilla lapsille etsintäleikin. Piirrän kartan pihastamme ja kätken munia pihaan ja pojat saavat etsiä niitä kartan avulla. :) 

Rauhallista loppuviikkoa kaikille! 

-Netta-

pa%CC%88a%CC%88sia%CC%88inen7.jpg