kuusi12.jpg

Ihanaa aatonaattoa sinne! Meillä on ollut ihana päivä jouluvalmisteluja tehdessä. :) Kauppakin oli ihmeen rauhaisa, vaikkakin täynnä ihmisiä. Kinkku laitettiin juuri leivinuuniin ja rosolli on valmisteilla. Sain viimeviikon lopusta haettua postista odotetun paketin. Tilasin Belle & Boo kaupasta ihania juttuja lapsille sekä itselleni uuden askartelukirjan. Paketissa oli myös kaksi seinäkalenteria. Toinen on perinteinen kuukausi kalenteri ja toinen on tehtävä kalenteri. Siihen voi merkata pieniä kotitehtäviä tai muita tehtäviä mitä suoritamme ja niistä saa kalenterin sivulle oman nimen kohdalle tähtitarran kun on suorittanut sen. Aion laittaa 3-6 vuotiaille sopivia pikku puuhia ja sitten aikuisille omat tehtävät. Näin kaikki voivat osallistua pienillä jutuilla kotitöihin. ;)

kuusi11.jpg


kuusi10.jpg


kuusi9.jpg


kuusi8.jpg


kuusi7.jpg


kuusi6.jpg

Paketissa oli myös ihanassa peltirasiassa puukynät ja suloinen rahalipas. :)

kuusi5.jpg

Söpöt pussilakanat taitavat mennä pakettiin. ;)

kuusi4.jpg


kuusi3.jpg

Meillä odotetaan jo kovasti huomista. Pikku H kysyi jo kolmen aikaan päivällä , että voiko jo mennä nukkumaan , että tulisi nopeammin aamu. Huominen vietetään vain rauhassa perheenkesken ja nautitaan yhteisestä ajasta ja hyvästä ruuasta ja ehkä myös muutamasta paketista. 

kuusi2.jpg


kuusi1.jpg


Oikein rauhaisaa ja onnellista Joulua teille kaikille! <3

-Netta-