hma4.jpg

 Haravoimme pihalla ja lehdistä teimme ison kasan, mihin oli kiva hyppiä ja pomppia. Pikku A:n pyöriessä kasassa, katosi hänen piponsa lehtien sekaan. Etsimme sitä varmaan kaksi tuntia , mutta alkoi olla niin hämärää jo , ettei se ollut ihan helppoa. Fammo löysi sen sitten seuraavana päivänä kun hänkin kävi pyörähtämässä lehtikasassa. :) 

hama1.jpg

Kävimme lauantaina ostamassa kotiin hama-helmiä ja se onkin ollut nyt poikien lempipuuhaa. Pikku H olikin tehnyt näillä jo eskarissakin , mutta pikku A:lle tämä oli ihan uusi juttu. :) Pinterestistä löytyy hurjasti erilaisia ohjeita , mitä kaikkea näistä voikaan tehdä. Ajattelin itse tehdä lumihiutaleita koristeeksi ikkunoihin. :) 

hama.jpg

On ollut ihanaa aamuisin kun on ollut vielä pakkasta , käydä kävelyllä ja tulla sieltä kotiin juomaan kuumaa kaakaota ja kääriytyä lämpimään huopaan. :) 

Syyslomaviikko vietetään kotona, nauttien ihanista syksyisistä säistä, polttaen takkoja, saunoen, pelaillen ja haravoiden. Kovasti jo odotellaan lunta! :) Mä en jaksaisi odottaa , että saisin jo tuoda hieman joulua kotiin. Kyselinkin jo mieheltä joko saisin laittaa kyntteliköt ikkunoihin , mutta minun pitää kuulemma odottaa joulukuun ekaan päivään! 

hma5.jpg

Värikästä syksyä!

-Netta-