syksy12.jpg


syksy.jpg

Meidän pihan vaahtera on saanut yllensä ihanan väripeitteen. Keräsimme lasten kanssa lehtiä askarteluun. Ikävä flunssa on pitänyt meidät muuten pääosin sisällä. Askarteluja jaksaa kuitenkin tehdä flunssasta huolimatta. :)

syksy2.jpg

Mies toi työpäivän jälkeen yllätykseksi neljävanaisen orkidean ja kortin missä luki "rakastan sinua!" :) 

syksy3.jpg

Olen jo monta vuotta etsinyt lisä osia Brambly Hedge ( tiheikön väki ) astiasarjaan ja nyt minulla kävi tuuri sillä torilla oli myynnissä astiastoa mihin kuului kahvipannu, sokerikko, kermakko , vuodenajat kuppisarja ja niihin vielä kakkulautaset. :) Vitsi voi olla iloinen tällaisesta löydöstä! 
Flunssaiselle pikku A:lle maistui lämmin mustikkamehu, korvapuusti ja mansikat. 

syksy6.jpg


syksy7.jpg

Kävimme alkuviikosta Fazerin tehtaanmyymälässä ja nyt on karamelli ja keksivarastot täynnä vähäksi aikaa. Kävin tänään hakemassa myös tilaamani tapetin värisilmästä. Tapetti tulee keittiön välitilaan sille seinälle missä ei ole hellaa eikä vesipistettä. 

syksy8.jpg


syksy9.jpg

Tässä vielä lautasia mitä minulla oli jo aikaisemmin astiasarjasta. :) Ostin niille lautashyllyn keittiön seinälle , mutta luulen sen olevan kohta jo liian pieni jos löydän lisäosia sarjaan. ;) 

syksy10.jpg


syksy11.jpg

 Mulle tulee syksyisin aina kodista jotenkin ihana kotoisa fiilis. Viihdyn sisällä paremmin kuin hyvin ja tuntuu , että voisi vaan kokoajan järjestellä ja siivoilla kotona. Olen kaivanut kaapista kaikki ihanat lämpöiset torkkupeitot ja sohvatyynytkin. Ostin myös tänään ensimmäiset joulujutut. :) Kyntteliköt olivat -50% alessa ja pattereilla toimivat, eli juuri sellaiset mitä olenkin etsinyt ikkunoiden väliin talveksi. En nyt sentään vielä laita niitä esille. Ehkä odotan marraskuuhun (jos maltan). :) Joko te muut olette virittäytyneet syksyyn? :)

syksy13.jpg

-Netta-