belle.jpg

 Aamun kaakao nautittiin ihanista Brably Hedgen kupeista. Samalla lueskeltiin uutta Belle&Boo Bubbles Before Bed kirjaa. :) Belle & Boo sarja on ihastuttanut minut täysin. Ennen tulostin tauluiksi heidän ihania kuvia ja askarteluvinkkejä pinterestistä kunnes sain tietää heidän verkkokaupastaan. 
belle1.png

Tilasin itselleni Belle & Boo askartelukirjan ja voi vitsit siinä on suloisia kuvia ja ihania askarteluohjeita. Toteutan niistä varmaan jokaisen. :) 


belle3.jpg

Lapsille valitsin iltasaduksi tai miksei vaikka päiväsaduksikin suloisen Bubbels before bed kirjan.  Sekin sisälsi tarinan lisäksi myös askarteluohjeita ,  Belle paperinuken ja vaatteita paperinukelle. Kirja sisältää kysymyksiä ja kohtia mihin lapsi voi itse kirjoittaa vastauksensa, näin kirja säilyttää myös muistoja lapsuudesta. :) 

belle4.jpg


belle2.png

Samaa sarjaa tilasin myös lapsille ihanat leikkiastiat suloisessa pienessä talosalkussa. Pikku A:lla on ollut viimeaikoina kova into laittaa ruokaa ja tuonut meille kahvia milloin mistäkin palikasta. :) Tämän setin kun hän näki , en saanut häntä moneen tuntiin pois leikeistä. :) Taisi olla mieleinen. 

belle5.jpg

Sarjaan kuuluu myös suloisissa pulloissa olevat saippuat. Nappasin tilaukseeni myös pupu muotin piparkakuille. :)

belle6.png

Syksyisin terveisin Netta :)

belle7.png