sorsa1.jpg

sorsa2.jpg

Moikka! :) Keskiviikkona kävimme tivolissa ja ostimme sieltä ihanan isot tikkarit. Ne oli melkein poikien pään kokoiset. Sattui vielä hyvä ja aurinkoinen sää tivolipäivälle. :) Kotimatkalla purossa uiskenteli sorsia. Harmittelin , ettei sattunut leipäpussia mukaan. ;)

sorsa14.jpg


sorsa.jpg


 Perjantaina saapui pihaan kuorma-auto ja sillä oli kyydissä meidän keittiönkaapit. :) Muutama kaappi on jo saatu seinällekkin. 

sorsa15.jpg

Perjantaina saapui toinenkin tilaus missä oli jo joitain joulujuttuja. :D Tiedän , että olen ajoissa , mutta jossain sisustusliikkeissä on vielä alessa joulujuttuja ja tulee se joulukin aika pian jo. :) Paketointiin ostin suloiset satiininauhat puurullissa. Lapsille ostin Mailegin lääkäripupun ja pienen hiiren sille kaveriksi ja tietenkin yövaatteet herra tohtorille. :)

sorsa9.jpg

sorsa16.jpg

Tilauksen mukana tuli Riviera Maisonin ja Greengaten talvikuvastot. Voih, voisin kotiuttaa lähes kaiken. <3


sorsa17.jpg

Palailen taas pian! 

-Netta-