juhlat.jpg

Meillä pikku H aloitti esikoulun viime keskiviikkona reippaana poikana.Pikku H on ollut kotona aina, ei siis päivähoidossa eikä missään kerhoissa edes. Eskari oli meille molemmille jännittävä muutos. Onneksi päivät kestävät vain sen neljä tuntia. :) Viikonloppuna meille tuli muutama ystävä juhlistamaan molempien poikien syntymäpäiviä, Pikku A:kin täytti 3 vuotta sunnuntaina. 

juhlat8.png


juhlat3.jpg

juhlat7.png


juhlat6.jpg


Meiilä on tällähetkellä keittiö olohuoneessa, ruokailutilassa sekä ompeluhuoneessa , sillä keittiö lähti nyt purkuun. Kaapit on poistettu, seiniä tasoiteltu ja jopa yksi seinä saatu jo maalattuakin. Lavuaarin yläpuolella olevien kaappien poiston yhteydessä takaa paljastui vanha oviaukkokin. Tavallaan olisi ihana ottaa se käyttöön , mutta seinän toisella puolella kulkee nyt portaikko yläkertaan. 

juhlat9.png

Kaappien takaa paljastui myös tapettitilkkuja eri vuosikymmeniltä. :) Tämän kuun lopussa pitäisi saapua keittiön kaapistot. Sitä ennen pitäisi saada rapsutettua katosta vanha maali ja maalattua, hioa lattia ja maalata sekin, seinät levyttää osin uusiksi, sähkötyöt, seinien maalaus sekä listojen kunnostaminen.  Puuhaa riittää! :)

Pikku H:kin viettää tän viikon kotona sillä sunnuntai illasta molemmat pojat olivat flunssaisia ja jatkuu edelleen. <3 Paljon vain kuumaa mustikkamehua ja lepoa. 

Remonttipölyisin terveisin Netta