sateenkaari8.jpg


sateenkaari11.jpg

Viikkoon on mahtunut vaikka ja mitä kesäistä puuhaa, mm marjojen keruuta, vohvelien syöntiä, sateenkaaria, maalailua ja siilin ihastelua. 

Ystäväni oli kylässä ja juuri puhuimme siileistä ja kerroin , etten ollut nähnyt siiliä varmaan kahteenkymmeneen vuoteen ja ihan hetki sen jälkeen pusikosta kipitti silli meidän viereemme. Mikä sattuma! :) 


sateenkaari2.jpgsateenkaari1.jpgsateenkaari.jpg

Sain tuttavaperheeltä vanhan lipaston joka oli ollut heillä jo vuosia katetulla terassilla ja pöytätaso sekä maali oli päässyt hieman kärsimään. Nyt olen kunnostellut lipastoa. Laitan siitä vielä tarkemmin myöhemmin. :)


sateenkaari5.jpg

Ystävät toivat valtavasti kanttarelleja tuliaisina metsäretkiltään. :) Nam! 


sateenkaari10.jpgsateenkaari12.jpg

Muistatteko ne vanhanajan hernepussit vielä? Näin iltasanomissa jutun niistä ja päätin itsekkin tehdä sellaiset pojille. Meillä ei ollut kaapissa kuivattuja herneitä joten käytin täytteenä makaroonia. :) Hyvin toimii niinkin. Tasapainoiluviestiä, koriin heittoa ja pussihippaa onkin leikitty nyt lähiaikoina paljon. :) 

sateenkaari13.jpg


Mukavaa sateista perjantaita! 

-Netta-

Ps. Mun on pakko vielä laittaa puhelimesta suloinen kuva pojista. Aamuisin heillä on tapana halata ihan kuin olisivat olleet kauankin erossa <3

IMG_5244.jpg