summer8.jpg

Olemme tänään siivoilleet ja järjestelleet kotona. Vaihdoin poikien kanssa olohuoneeseen järjestystäkin hiukan, miehen sairastaessa huonekalujen siirtäminen ei ollutkaan yksin mikään ihan helppo homma. ;) Viimeviikolla laitettiin tulevan pikku eskarilaisen huone käyttöön vaikka siihenkin huoneeseen on tulossa vielä isompikin remontti. Nyt huone kelpaa pienelle miehelle loistavasti näinkin. :)


summer5.jpg


summer4.jpg

Vanha talonpoikaiskaappi kätkee sisälleen sopivasti television, pelikonsolin ja kirjat. Vanhaan matkalaukkuun kätkeytyy sähköautorata. :)summer3.jpgsummer6.jpg

Boknäsin vanha kirjoituspöytä pääsi käyttöön H:n huoneeseen ja sinne se sopiikin mainiosti.


summer7.jpg


summer9.jpg

 Oma takka on tullut jo tutuksi ja se tuo ihanaa lämpöä ja tunnelmaa kylminä talvi-iltoina. Takassa on myös sähkövastus joten sen saa toimimaan kuin patteri jos ei jaksa puita hakea ;) 

summer12.jpgsummer15.jpgsummer17.jpg

 Suuri arkku kätkee sisäänsä paljon leluja. Pikku H kutsuu niitä kyllä hänen aarteiksi. :)

summer18.jpgsummer20.jpg

Vanha pulpetti on ollut paljon käytössä piirrettäessä ja lukiessa. Sen löysin sattumalta torin sivuilta ja olin heti ihan myyty. :)


summer2.jpg


summer.jpg

Nyt salaatin pariin ja sauna lämpiämään. Ulkona on tänään ollut harvinaisen kesäistä, vaikka välillä on sadellut on ilma ollut ihanan lämmin ja kesäinen. <3

summer1.jpg

Lämpimin terveisin Netta! <3