ruusut%2Bkol.jpg


ruusut8.jpg

Pääsiäinen on siivottu pois ja koti kylpee auringon valossa. Tänään on ihan mielettämän kaunis ja lämmin perjantai. Tässä koneella istuessani voisi melkein luulla , että ulkona on kesä. Järvellä näkyy uivan joutsenia, aurinko paistaa ja pikkulinnut visertävät ikkunalla. Aurinkokin lämmittää ikkunan läpi ihanasti. :) 


ruusut5.jpg

Päivät ovat menneet hujauksessa eteenpäin pääsiäisloman jälkeen. Heräsin tänän aamuna ihan torstaissa kunnes mies kertoi aamukahvilla , että nyt on kyllä jo perjantai. Miten voikaan viikko mennä näin nopeasti. 

Alkuviikosta istuimme ystävän kanssa iltaa, virkkasimme ja juteltiin kaikesta. Aloitin silloin virkkaamaan pikku H:n nallelle reppua. Reppu on vielä kesken mutta parit tossut sain virkattua välissä. :) Muuta erityistä ohjelmaa tälle viikolle ei ole ollut ja silti se hujahti noin vain ohitse. Tuntuuko muista , että pidennetyn viikonlopun jälkeinen arki tuntuu luonnottoman lyhyeltä?

ruusut%2Bnel.jpgruusut6.jpg

Hortensiat kukkivat edelleen kauniisti olohuoneen sekä ruokailun pöydillä. :)

ruusut7.jpgruusut9.jpgruusut10.jpg

Laitoin pikku A:n huoneen vaatekaapin päälle vanhat jouluvalot ja sinne tänne pujotin noita pallokupuja. Huoneeseen tuli ihana tunnelma , varsinkin illan hämärtyessä valot pääsevät oikeuksiinsa. <3

ruusut%2Btok.jpg


Suloista viikonloppua teille kaikille!

-Netta-