gant9.jpggant3.jpg

Rauhallista sunnuntaita! Näistä kukista leijailee ihana tuoksu. :) Voikun voisin liittää sen tuohon kuvaan. Toisenlaisia "kukkia" kuitenkin odoteltiin tänään saapuvaksi, mutta yhtään virpojaa ei käynyt. Harmi! Pojatkin odottivat innoissaan ikkunoissa heti aamusta. Itseasiassa kävi meillä sittenkin pari pientä virpojaa kun pojat virpoivat meille vanhemmille kun eivät vielä halunneet muualle mennä virpomaan. :) 

gant4.jpg

Tilasin pojille ihan uudet pehmeät kylpytakit. Niitä todella tarvitaan kun käydään pihasaunassa. :) Kylvyn tai löylyjen jälkeen on ihana käpertyä pehmeeseen kylpytakkii, ottaa vähän mehua ja jotain naposteltavaa. 

gant8.jpg

Askartelimme jo viimeviikonloppuna pääsiäiskoristeita kotiin. Puput tulostimme täältä. Pienemmälle tulostin puput hieman isommassa koossa, jolloin hänen oli helpompi niitä leikata. Nämä puput sopivat koristeeksi muulloinkin kuin pääsiäisenä. :)

Halusin vielä kiittää teitä lukijat <3 facebookissa tykkääjien määrä meni jo ohi kahdentuhannen. Kiitos! Tämä lämmittää mieltäni todella ja en olisi uskonut koskaan , että noin moni täällä seurailisi. 

Nöyrästi kiittäen, Netta