kahvia.jpg

verhot.jpg

Aurinkoista maanantaita! Täällä meillä aamu alkoi auringonsäteillä kasvoihin. Pikku A:kin hieroi aamulla unisena silmiään ja sanoi " äiti, nyt on aamu. Aurinko heräsi." 

askartelu.jpg

ullakko11.png

Viimepäivinä on vietetty paljon aikaa askarrellen ja leikkien. Kävin kukkakaupasta hakemassa myös uuden orkidean, tälläkertaa neljävanaisena sekä valkoisen hortensian. Marie Clairen idèes sekä Jeanne d`arc Living lehdet ovat täynnä ihania askartelu/käsityövinkkejä. Selailtiin niitä lasten kanssa ja saimme paljon uusia ideoita. :)

ullakko%2B10.png
Kävimme piharakennuksen ullakolla penkomassa aarteita. Sieltä löytyikin ihana vanha lautashylly. Ajattelin hieman hioa pintaa sekä maalata ja sen jälkeen se sopisi loistavasti pikku A:n huoneeseen kirjahyllyksi. 

Ullakolla oli ihana tunnelma. Jotenkin satumainen ja esikoinen kysyikin ylös kiivetessämme " täälläkö ne kaikki peikot asuvat? " . Ihantotta tunnelma oli jotenkin sellainen , että voisin hyvin kuvitella peikkomuorin ullakolle kutomaan sukkia. ;) 

ullakko4.jpgullakko7.jpg


Keväistä viikkoa!

-Netta-