ulkoilu1.jpg

Ulkona on varmaankin lähes puolimetriä lunta. Auringon pilkahdukset saivat olon tuntumaan ihanan keväiseltä. Tulppaanitkin ovat aina merkki lähestyvästä keväästä. Meillä on yksi iso syykin odottaa tänävuonna kevättä sillä tilasimme keittiön puusepältä ja se valmistuu huhti-toukokuussa. En malttaisi millään odottaa. Remontti on elänyt nyt paripäivää hieman hiljaiseloa. Tai saimme me eilen maalattua sikarisalongin seinät. Ne vaativat kyllä vielä yhden maalikerroksen, sitten voi jo alkaakkin hioa lattioita. Talossamme ovet ovat pääosin alkuperäisiä vanhoja puuovia paitsi tuo sikarisalongin yksi ovi on erisarjaa. Nyt etsimmekkin sinne vanhaa puuovea tilalle. :)

ulkoilu2.jpg
ulkoilu6.jpg


ulkoilu.jpg

Tänään tuli postista kutsu esikoiselle esikouluun. Snif! * Tippalinssissä täytin hakemusta ja tajusin , että minun pikkuinen on jo niin iso poika. Lapset on saaneet aina viettää kaikki päivät kotona , eikä hoitoa ole vielä tarvittu. Tuntuu tavallaan haikealta , mutta samalla olen innoissani alkavasta esikoulusta. Jännittää jo hirmusti vaikka eskarin alkuun onkin vielä puolivuotta. :)
Laitoimme lasten kanssa pientä naposteltavaa ja nyt rupeamme katsomaan lastenelokuvaa yhdessä. 

<3 
ulkoilu7.jpg

Rauhallista ja mukavaa viikonloppua kaikille! <3

-Netta-