IMG_7236.jpg

IMG_7303.jpg

Kuppi kuumaa teetä, pino lehtiä ja lampaantalja. Tämä päivä on saanut minut lamaantumaan täysin. En ole koskaan ennen kärsinyt selkäkivuista , mutta nyt selkä on niin kipeä. Kipu vei jo jalatkin alta tuolista noustessani. Toivottavasti tämä on pian ohimenevää sillä mieheni on lähdössä lähiaikoina pienelle työmatkallekkin joten olisi hyvä olla täysin kunnossa siihen mennessä. :) Se siitä selästä! 
Olohuoneeseen muutti uusi sivupöytä. Sen pöytätaso on ruskeaa nahkaa ja jalat terästä. Ihana yhdistelmä sai minut ihastumaan heti! 

lamppu1.png
Keittiöön kaipaan aina välillä lisää tunnelmaa erilaisilla valonlähteillä. Tällä kertaa hankin pöytävalaisimen valaisemaan tason nurkkausta. Korkea valaisin tuo ihanasti tilantuntua kulmaan ja tietenkin valaisee myös kauniisti. 

IMG_7288.JPG

Kotona on touhuttu viimepäivät hurjaa tahtia sillä viimeisteltävää on paljon. Silikonia sinne, maalia tonne yms. :)

kukka1.png


IMG_7299.jpg

Nyt yritän saada pienen hetken uusien lehtien parissa ennen kun alan ruuanlaiton pariin. Rauhallista loppuviikkoa! <3

-Netta