kahvia.jpg

Iloista maanantai päivää! :) Meillä on meneillään suuria suunnitelmia tulevaisuuden suhteen ja jos kaikki menee hyvin niin voi olla , että ensi keväänä muuttuu monikin asia. Haluaisin niin jo kertoa kaiken , mutta täytyy vielä malttaa hetki. Sen voin kertoa , että meillä on ollut miehen kanssa yhteinen unelma ja nyt se on lähellä toteutua. 

koski.jpg

Kävimme ulkoilemassa lasten kanssa Siuntion linnalla. Paikka on niin pysähdyttävän kaunis ja rauhallinen. Tällähetkellä linna on yksityisasuntona joten sisälle emme päässeet ihastelemaan , mutta ulkoakin linna on upea! Kävimme myös meidän läheisessä kahvilassa juomassa kupit kuumaa ja ottamassa pienet kakkupalat ihanan päivän kunniaksi.

linna.jpg

Kotona on tullut pieniä sisustus muutoksia ja kuvailen niitä teille vielä tälläviikolla. Rauhallista alkanutta vikkoa! 

-Netta-