6 kommenttia “Öljyä rinnuksilla

  1. Rasvatahrat olen saanut pois hieromalla tahraan fairyä tai Dr. Beckmann Stain Devils Rasvat ja Kastikkeet -tahranpoistoainetta ja noilla käsittelyn jälkeen vain normisti pesuun. 🙂

  2. Mulla on myös kotihupparin kanssa sama ongelma. Rinnuksilla öljyä, muttei lähtenyt pesussa. Jos saat jonkun vinkin, joka osoittautuu tosi hyväksi niin pliis pistä mulle viestiä, että mäkin saan hupparini puhtaaksi. Tosin mulla on vaan kotihuppari enkä käytä sitä muualla, mutta harmittaa silti. 😀

  3. Heippa! Löysin sinun blogisi aivan äsken. Sinulla on aivan ihana blogi ja kiva, että olet alkanut myös vloggaamaan. Sinun tyylisi on niin samanlainen kuin minulla itselläni ja onkin kiva seurata ja saada ideoita sun blogistasi. Hyvää kesän jatkoa sinulle ja perheellesi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *