Mitä odotukseen kuuluu?

 

Aurinkoista keskiviikkoa! 🙂

Balmuirilta saapui tilaus viime viikolla. Paketit sisälsivät uudet vessan pyyhkeet sekä pienen yllätyksen ystävälle. Sain postista myös toisen odotetun paketin. Nimittäin suloisen pipon Pikkuvanilijasta. Nyt voi sanoa, että pipo on kyllä varmasti söpöin vauvapipo mitä olen nähnyt. 🙂

 

Mulla vaihtui tänään 23 raskausviikko. <3 Olen voinut ihan hyvin nyt kun pahoivointi on helpottanut. Supistuksia on ollut jonkun verran ja lääkäri laittoi nyt kolmeksi viikoksi ottamaan vähän iisimmin. Nämä viikot ovat vähän herkkiä supistelemaan ja juuri näillä viikoilla estettiin pikku A.n syntyminen. Mulla on molemmat lapset syntyneet etuajassa ja tässäkin raskaudessa todennäköistä , että tulee etuajassa. Kunpa pysyisi sisällä mahdollisimman pitkään. <3

Vatsa on kasvanut hurjaa vauhtia ja onkin koon puolesta yläkäyrillä, kuten myös edellisissä odotuksissa. Painoa on tullut muutama kilo lähtöpainosta, mikä on hyvä sillä alkuun paino hieman laski rajun oksentelun takia. Kävimme pari viikkoa sitten rakenneultrassa ja siellä kaikki oli loistavasti. Ainoa muutos edelliseen ultraan oli , että istukka oli siirtynyt etuseinämään hieman oikealle. Potkut tunnen silti selvästi ja ne näkyvätkin ihan ulospäinkin. 🙂

Ihanan keväistä loppuviikkoa!

-Netta-

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *