Infinity roses

Aurinkoista maanantaita!

Täällä aletaan toipumaan viikon kestäneestä kaameasta flunssasta. Kotipäiviä on nyt vietetty oikein kunnolla. Aurinko on ihanasti sulattanut viime päivinä meidän pihan lumia ja esiin tuli kevään ensimmäiset kukat. Nyt tekee mieli kaivaa varastosta puutarhakalusteet ja kukkaruukut. Kohtahan pääsee jo laittamaan puutarhaa. Kevätmessut ovatkin nyt tulevana viikonloppuna messukeskuksessa. Sieltä saa varmasti ainakin inspistä pihan laittoon.

Meinasin unohtaa laittaa lupaamani kuvat Infinity flower tilauksestani. Kukkapaketti oli luonnossa yhtä upea kuin liikkeen kuvissa. 🙂 Pakko vielä tilata toinen shampanjan väreissä. Ainoa negatiivinen juttu oli, kun pakettia sai odottaa niin kauan ja se ei oikein sovi kärsimättömälle luonteelleni. 😉

Ennakkotilasin siis kukkapaketin jo tammikuun alussa ja sain sen maaliskuun lopussa, mutta kannatti odottaa!

Pakko vielä laittaa loppuun herkulliset kuvat meidän illalliselta. Kävimme Denniksen kanssa kaksin ravintola Kappelissa syömässä. Taas oli niin hyvää ruokaa! Koskaan ei tuo ravintola ole tuottanut pettymystä! Suosittelen! <3

Ihanaa kevättä!

-Netta-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *