Uusi sohva

 

Sumuista tiistaita! ūüôā

Olen etsinyt nyt varmaan kaksi vuotta vaalean beigeä sohvaa , jossa kaikki kangasosat olisivat koneessa pestäviä. Nyt se vihdoin löytyi ja vieläpä Ikeasta, mistä en ollut osannut oikein edes etsiskellä. Sohva teki olohuoneesta ihanan raikkaan ja valoisan tuntuisen. Mietimme kauan kaupassa myös tummempaa vaihtoehtoa, sekun olisi ns. turvallisempi vaihtoehto näin lapsiperheessä, mutta olen niin tyytyväinen päädyttyämme tähän vaaleaan. Onhan toi nyt ihana! <3

Samalta reissulta mukaan tarttui my√∂s iso viherkasvi. Sen lopullinen paikka on viel√§ hieman hakusessa, mutta tuo jo nyt ihan kev√§√§n tuntua kotiin. Mulle tuli joskus 90-luvulla viherkasvi√§hky enk√§ sen j√§lkeen ole kotiini niin viherkasveja kaivannutkaan, mutta nyt olen alkanut taas l√§mpe√§m√§√§n niille. ūüėČ Sain my√∂s tammikuussa tilaamani paketin Infinity flowerista, siit√§ kuvia ensi kerralla.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *