Sukupuoli selvillä

Aurinkoisia pakkaspäiviä!

Alkuun on pakko kertoa odotus kuulumisia. Me saimmo jo ensimmäisessä sairaalassa tehdyssä ultrassa vienon veikkauksen tulevan pienokaisen sukupuolesta ja kaikki oli muutenkin ultran mukaan loistavasti. Nyt kuitenkin uteliaisuus vei voiton ja kävimme yksityisellä kurkkimassa pienokaista ja lääkäri sanoikin yllätykseksi , että voi kertoa sukupuolen lähes 110 prosentin varmuudella. Saimme siitä ihan selkeän lähikuvankin. 😉 Meille on nyt siis tiedossa kumpaa odotamme. Olin veikannutkin näin jo raskauden alusta sillä jotenkin vain tunsin sen. Tietenkään ei koskaan voi olla täysin varmaa ennen kuin pienokainen syntyy, mutta aika luottavaisin mielin täällä kyllä jo ollaan. Arvaatko yhtään kumpi meille olisi nyt tulossa?

Maalasimme tänään vauvanhuoneen pönttöuuniin hennon sävyn , mikä antaa hyvinkin viitteitä mahdollisesta sukupuolesta. <3 Siitä varmaankin kuvia jo ensi kerralla.

Vietimme perheen kesken viime viikonloppuna äidin 60-vuotis juhlia Mama Rosassa Helsingissä. Ruoka oli jälleen todella hyvää ja mielestäni paikka on muutenkin viihtyisä. Oli ihana yllättää äiti siellä! <3

Suurin osa porukasta valitsi häränsisäfilettä, punaviinikastiketta ja yrttituorejuustoa. Itsekkin päädyin pihviin. 🙂

Äiti söi paahdettua lohta, tillimätivoikastikkeella

Jälkiruuatkin olivat ihania. 🙂

Sain myös viimeviikolla ihanan paketin Balmuirilta. Paketti sisälsi kylpyhuoneeseen uuden maton, suihkusaippuan ja vartalorasvan sekä ihanan pörröisen avaimenperän ja niin kauniin hempeän vaaleanpunaisen kukkaron nimikirjaimillani. 🙂

Kiitos taas kerran Balmuir upeista ja laadukkaista tuotteista.

Nyt hyppään tästä takan edestä, peittokääreestä sohvalle katsomaan netflixiä ja syömään lämpimiä voileipiä. Pitäkää villasukat jalassa!

-Netta-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *