Uutisia

Aurinkoista ja kirpeää pakkaspäivää! Voi, tätä päivää olen odottanut! <3 Niinkuin aikaisemmin kerroin täällä meidän vaikeuksista saada lasta. Nyt olemme onnesta niin sekaisin ,kun vain voi kuvitella. Meillä odotetaan vauvaa. <3

Ensimmäinen kolmannes on ohitettu ja vointikin on jo ihan hyvä. Ensimmäiset kolme kuukautta oksensin lähes päivittäin useasti ja olin ajoittain aika heikossakin kunnossa. Silti nautin jollain hassulla tavalla odotuksesta ,sillä pahoinvointi teki kaikesta niin todellista. Pääsin ihan alussa jo ultraäänitutkimukseen ja näin pikkuisen kahdestikkin ennen varsinaista utraääniseulontaa.

Meillä suljettiin pois hyvin todennäköinen monikkoraskaus, tarkistettiin kaiken olevan muutenkin hyvin ja oikealla paikallaan. Yhtä vauvaa siis odotamme ;). <3

Nyt olen uskaltautunut jo suunnittelemaan myös tulevan pienen huonetta. (Olenhan tehnyt sitä jo mielessä useamman vuoden). 😉 Huone sijaitsee meidän makuhuoneen seinän toisella puolella.Huone on n.25 m2 ja huoneessa on myös takka. Meillä on vahva epäilys , että meidän ja vauvanhuoneen välissä olevassa seinässä on joskus ollut ovi , joka on levytetty umpeen. Meidän tekisi mieli ottaa tuo ovi taas käyttöön.

Jännittää hieman jos seinässä ei olekkaan aukkoa. 😉 Meidän seinät on hirttä ja koputellen kyllä kuuluu kuin siinä kohti olisi oviaukko. Seinät on jo siinä huoneessa viimeistelty ja huone listoitettu, mutta olisi se purkutyön ja sotkun arvoista jos sieltä löytyisi tuo kulkutie.

Viikonloppuna kokosimme jo pinnasängynrungon valmiiksi kun sellainen meillä jo oli ja muutenkin laittelin huonetta kun se muutoin on meillä ollut tyhjillään. Tai siis siellä on ollut kalustettuna ns. vauvanhuone siitä asti kun muutimme. Pikku A:n kasvaessa isoksi siirtyi hän isompien huoneeseen ja vauvatavarat saivat jäädä tuohon huoneeseen.

Nyt on pakko kiirehtiä kauppaan hakemaan ruokatarvikkeet päivän lounaaseen. Aurinkoa päiviinne!

-Netta-

4 kommenttia “Uutisia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *