Hei, me leivotaan!

 

Viikonloppuna leivoimme kaikkea hyvää. 🙂 Teimme ensin perjantaina vehnäsämpylöitä, osassa oli päällä seesaminsiemeniä. La aamusta aloin tehdä kinkkupiirakkaa ja jälkiruuaksi laskiaispullia.

Meillä pikku H sairastaa flunssaa ja piristykseksi otin hänen niin rakkaan nallensa mukaan leipomaan. Nalle saikin oman pienen kinkkupiiraan ja laskiaispullan. Oli kyllä hauskaa tehdä noin pieniä ruokia. 🙂

Tilasin Balmuirilta pojille uudet ihanan pehmeät kylpytakit. Niihin sai painatettua toivomansa tekstin/nimen selkään. Pojat ovat ikäerosta huolimatta melkein saman kokoisia niin oli hyvä saada nimet selkään niin ei mene kylpytakit sekaisin keskenään. 😉

Muutenkin meillä oli ihanan rento viikoloppu. Leivottiin, oleskeltiin yöpuvussa pitkälle päivään, käytiin äänestämässä ja vaan otettiin rennosti. Hei, unohdin melkein kertoa , että sain uuden tietokoneeni nyt ja päädyin kuitenkin sitten jälleen tuttuun ja turvalliseen Applen koneeseen. Voin laittaa seuraavalla kerralla kuvia valinnastani. 🙂

Mukavaa alkanutta viikkoa!

-Netta-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *