Meikkipöydän siivousta

 

 

 

Siivoilin ja kävin läpi meikkivarastojani ja heitin pois kaikki vanhat ja käyttämättä jääneet lahjoitin ystäväni teini-ikäisille lapsille. 🙂 Tykkään paljon siitä kun tavarat on ihan järjestyksessä ja siistit , mutta meikkipöydällä tämä on ollut jokseenkin haastavaa. On paljon pikku purkkeja, kyniä, pulloa yms. ja niitä ei meinaa oikein saada siististi esille ellei karsi niistä isoa osaa. Ostin Nyt H&M home mallistosta muutamia pieniä kippoja ,mihin saa esim. yhteen ripsivärit, toiseen kajaalit ja kolmanteen peitepuikot.

Löysin myös stockkmannilta kehutun Chanelin rasvan ja voin todeta , että sopii hyvin myös minulle. Mukaan tarttui myös uusi jo vähissä ollut huulipuna sekä pari meikkipussia, korurasia ja  uusi lompakko. 🙂

Siivoilujen jälkeen tuli tietenkin nälkä ja kokkasimme sisäpaistista kermaisen palakastikkeen, parsaa sekä perunamuussia. 🙂 mmm..

Nyt olen alkanut siirtyä meikkipöydän järjestelystä pukeutumishuoneen siivoamiseen. Monta kassillista vaatteita on jo lahjoitettu ja lisää näyttää tulevan. Voisin laittaa kuvia kun olen saanut huoneen käytyä läpi ja järjestykseen taas.

Mukavia pakkaspäiviä!

-Netta-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *