Kurkkaus menneseen

 

Moikka taas pitkästä aikaa!

Vuosi on vaihtunut ja selatessani vanhoja päivityksiä huomasin , että ruoka-aiheiset kuvat ovat viimeaikoina lisääntyneet. Tykkään kovasti laittaa ruokaa ja mietin tässä jos lisäilisi silloin tällöin jotain omasta mielestä huippuja reseptejä tänne blogiinkin. Mitä mieltä olette? Ruokablogeja on hurjat määrät huippuhyviä, enkä tästä ruokablogia olekkaan tekemässä, mutta jos välillä laittaisi jotain reseptiä tulemaan. 🙂 Tykkään ainakin itse ihastella kauniita ruokakuvia, näyttäviä esillepanoja ja ihan vaikka lähikahvilan kauniisti laitettuja leivoksia.

Ruokakuvista alkaneeseen vuoteen. Minusta tuntuu , että valon määrä on huomattavasti lisääntynyt heti vuoden vaihduttua. Meillä on täällä ollut ihania aurinkoisia päiviä ja lunta maassa tuomassa vielä lisää valoa. Huomaan itsekkin olevani paljon pirteämpi ja aikaansaavampi kun aurinko viimein paistaa ihanasti. Olenkin miettinyt makuhuoneeseen heräämisen tueksi kirkasvalolamppua. Pelkän vaan lampun kirkkauden laukaisevan migreeniä. Onko kellään kokemusta asiasta? On toinenkin asia , missä tarvitsisin teidän apua. En tiedä kannettavista tietokoneista juurikaan mitään ja minulla olisi sellaisen osto edessä. 😀 Mikäköhän olisi minun tarpeilleni sopiva? Kirjottelen paljon, siirrän kuvia, maksan laskut ja luen koneelta, muuta en oikeastaan tietokoneella juurikaan tee. Mulla on ollut aina kaikki tietokoneet/läppärit Applen koneita, mutta nyt kiinnostaisi kokeilla jotain uutta. 🙂

Hyppään tästä lasten kanssa ulkoilemaan! <3

Ihanaa alkanutta vuotta 2018! <3

-Netta-

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *