Syksyn satoa ja Habitare 2017

 

Voi, tämän vuoden omenasato on kyllä hurjan runsas. Puut notkuvat täynnä omenaa. 🙂 Anoppini onkin loihtinut niistä jo vaikka mitä herkkuja. Perinteistä omenapiirakka, omenasosetta, hilloa ja Dennis teki herkullista omenapuuroa. 🙂 Minä tykkään eniten syödä omenat ihan sellaisenaan.

 

Kävin äitini kanssa katsastamassa Habitare2017 messut. Huomasin , että trendeistä on väistynyt sivuun kokovalkoiset tilat ja tilalle on tullut paljon tummempia ja vahvempia sävyjä. Metallin eri sävyt myös osana lähes kaikessa. Oma suosikkini on ehdottomasti kultainen ja kuparinen sävy. Hain messuilta inspiraatiota oman työhuoneeni sisustamiseen. 😉 Alapuolella on liuta kuvia kaikesta kauniista, mitkä pistivät siellä minun silmääni.

 

 

Ikealta oli mielestäni hauska idea yhdistää hedelmälaatikko ja istutusruukut. <3

 

 

 

 

Käytävillä oli hauskasti sidottu tuoleihin suuria palloja niin , että tuolit nousivat hieman ilmaan. Moni lapsi silminnähden nautti ideasta ja kokeilivatkin istuskella tuoleilla. 😀

 

Perinteeksi on muodostunut lasi kuohuvaa kiertelyn välissä. 😉

 

 

 

 

 

 

Lastenhuoneeseen oli ihania puisia esineitä! Tykkään! 🙂

 

Tänään kävin jo poimimassa kulhollisen luumuja omasta puusta! Niin hyviä! <3

Aurinkoista ja ehkä jopa ihan lämmintäkin loppuviikkoa! <3

-Netta-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *