Loft avajaiset

 

 

 

 

Loft Espoo kokoaa saman katon alle yksilöllisiä tuotteita ja palveluita. Ihanien myymälöiden yhteydessä on myös sisustus-, viher- ja maisemasuunnittelijoiden työtiloja , joissa suunnittelijat ovat tavattavissa sopimuksen mukaan. Sukella mukaan rouheaan betonimiljööseen sisustajan taivaaseen.

Monday TO sunday HOME on palkitun bloggaajan Päivi Lemströmin lifestyle-liike, joka tarjoaa skandinaavisen vaaleaa designiä etnisillä mausteilla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GardenLiving saa ulko- ja sisätilasi kukoistamaan. Liikkeen avainhenkilöinä toimii niin hurmaava Eva Wuite , ihastuttava Kirsti Pentti sekä pääpuutarhuri Mia Oksanen. GardenLiving lupaa saada kaikki tilat kukoistamaan- se tarjoaa kasveja ja ruukkuja, maisema- ja pihasuunnittelua, pihapalveluita sekä vihersisustamista koteihin ja yrityksille. Yksilöllisenä ja ainutlaatuisena palveluna yritys stailaa tilasi kukilla ja huonekasveilla sekä huoltaa kasvit puolestasi. Näinollen sinä voit vain nauttia kauniista kasveista kotonasi tai työpaikallasi.

Liike toteuttaa pieniä ja suuria haaveita yhdistämällä luonnon ja designin. Myymälästä voit tilata säännöllisen viikkokimpun tai ikimuistoisen perhejuhlan kukka-asetelmat. Myymälä itsessään on niin kaunis ja mikä niin hienompaa kuin se , että kaupasta löytyy sisältä niin lapsi-kuin miesparkkikin. Voisiko olla mukavampaa. 😉

 

 

 

 

Country White on tyylikäs ja monipuolinen sisustajan ja kauniiden vaatteiden ihailijoille luotu keidas. Liikkeestä löytyy ajan henkeen vaihtuvia sisustustuotteita, ripaus modernia kaupunkia sekä maalaisromantiikkaa ja omat tuotteensa myöskin krouvimman sisustustyylin rakastajille. Liikkeen sisältä löytyy myös oma pukeutumisen osasto ja pienoinen Country Cafe. Tarjolla on myös sisustussuunnittelua sekä ompelupalvelua.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loft Espoon löydä Mankkaalta osoitteesta Sinimäentie 6,

02630 Espoo

 

Mukavaa sunnuntaita!

-Netta-

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *