Vihdoin lämmintä!

fullsizeoutput_3d52.jpg

fullsizeoutput_3d58.jpg

Tulee ihan nälkä kun laittaa näitä kuvia, joo kyllä voisin sanoa , että rakastan grillausta! 🙂 En pelkästään sitä ruokaa vaan kaikkea sitä tekemistä ja fiilistä , mitä siitä tulee. Meillä kyllä alkaisi olemaan tarve jo uudelle grillille. Edellinen on ollut kuusi vuotta niin kovassa käytössä , että alkaa olla jo ihan puhki. Voitte vinkkailla jos tiedätte jonkun erityishyvän kaasugrillin. 😉 

fullsizeoutput_3d45.jpg

fullsizeoutput_3d5f.jpg

Heti kun säät lämpeni, kaivoimme esiin tietenkin vesi ilmapallot ja ryhdyimme sotaan! <3 Niin hauskaa ihan aikuistenkin mielestä. Pienenä teimme aina ihan isoista ilmapalloista vesipalloja ja kopittelimme niitä toisillemme , kunnes jonkun syli kastui oikein kunnolla. 🙂

fullsizeoutput_3d5b.jpg

fullsizeoutput_3d4e.jpg

fullsizeoutput_3d4d.jpg

Ihanaa kun saa taas nauttia kaikista marjoista! <3 Maistuu niin kesältä, vaikkei vielä suomalaisia ollutkaan. 

fullsizeoutput_3d4b.jpg

fullsizeoutput_3d72.jpg

fullsizeoutput_3d76.jpg

Hei, kerroin aikaisemmin haaveilevani omasta perunamaasta. 🙂 Tänään sitten naapurimme soitti , että heiltä oli jäänyt istutusperunoita ylitse ja saisimme ne jos haluamme. Tokihan halusimme ja nyt meillä on ihka oma perunamaa viimein. <3 Toivotaan , että saamme edes muutaman potun onnistumaan! 😀 

fullsizeoutput_3d4c.jpg

fullsizeoutput_3d60.jpg

Nyt hyppään sohvalle Denniksen viereen ja katsotaan ex onnelliset. On muuten ihan hauska sarja. 😉 Löytyy ainakin c moren kirjastosta. 🙂

fullsizeoutput_3d47.jpg

Ihanan kesäisiä päiviä sinne! 

-Netta-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *