Viikinki makuja

fullsizeoutput_3cca.jpg

fullsizeoutput_3ccc.jpg

Aamukahvin ja pullan sai vielä ainakin nauttia auringossa vaikka ilma olikin jo selkeästi viileämpi. Missä viivyt kunnon kevät? 🙂

fullsizeoutput_3cd3.jpg

Käytiin viikonloppuna iso-omenassa kokeilemassa viikinkiravintolaa nimeltä Harald. Siellä oli ihana tunnelma, juomat tarjoiltiin savimukeista ja ruoka oli loistavaa! 🙂 Tykkäsin paikasta. Siellä oli myös kiva pieni leikkinurkkaus lapsille, ei ruuan odottaminen tuntunut yhtään kurjalta. 

fullsizeoutput_3cc9.jpg

fullsizeoutput_3cc8.jpg

fullsizeoutput_3cc7.jpg

fullsizeoutput_3cc6.jpg

Suunnittelen tässä jo oman pihan kasvimaata. Viimevuonna kasvatettiin tomaattia, kurkkua, salaattia, porkkanoita, kevätsipulia, mansikoita raparperiä sekä pensasmustikoita. Tänävuonna ajattelin laittaa lisäksi vielä herneitä ja tehdä oman pienen perunamaan takapihalle. Meillä on tässä meidän ihanassa vanhassa pihassa myös neljä omenapuuta, luumupuita, päärynäpuu, viinimarjapensaita sekä vadelmaa. Saamme siis omasta pihasta paljon kaikkia hyviä vitamiineja suoraan suuhun. 🙂 En malttaisi odottaa! <3 

fullsizeoutput_3ccb.jpg

Nyt hyppään sohvalle katsomaan elokuvaa ja popsimaan perunalastuja! Ihanaa viikonalkua! <3

-Netta-

Netta / Olipa Kerran Unelma - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *