Iloista vappua!

vappu.jpg

Aurinkoista vappuaamua! <3 Ilmapalloja, kuohuvaa, hyvää ruokaa ja paljon ihania ystäviä. Siinä meidän vappu yhdessä lauseessa. 🙂 Eilen aamulla herätessä pihallamme oli varmaan viisi senttiä lunta ja tänä aamuna nurmikko vihreänä ja sinivuokot kukkivat. Ihanaa , että päästiin viettämään vappua niin talviseesa ja myös ihan kesäisessä säässä. 😉 

fullsizeoutput_3c83.jpg

fullsizeoutput_3c82.jpg

Ystävämme otti kyläilylle mukaan oman hiiligrillin millä voi myös savustaa ja höyrystää. Voi pojat, sillä sai niin hyviä ruokia! Sellainen on saatava myös omaksi! <3 Sillä teimme illan menun ja lounaaksi tein meille kanatortilloja. 

fullsizeoutput_3c81.jpg

fullsizeoutput_3c80.jpg

Nauttikaa kauniista vappusäästä! <3

-Netta-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *