Ihanaa pääsiäistä!

 

Oikein ihanaa ja rauhallista pääsiäistä! 

Meillä herättiin aamulla kovaan kuumeeseen. Pikku H on tämän päivän jaksanut vain pötkötellä ja kuunnella satuja välillä torkahtaen. Meillä on ollut perinteenä pääsiäisenä piilottaa pihalle pääsiäismunia ja lapset ovat etsineet niitä vihjekartan avulla. Päätimme H:n sairastuttua , että siirrämme kätköleikin huomiselle ja sisätiloihin jos olo olisi yhtään huomenna parempi. Toivon niin! <3 Alkuviikosta ehdimme käydä hieman ostoksilla hakemassa kevätuutuuksia kotiin. 🙂 

fullsizeoutput_3b94.jpg

fullsizeoutput_3b93.jpg

Stockmannilta löytyi sohvalle uudet tyynynpäälliset. Toiset ovat raidalliset silkkipäälliset ja toiset ovat samettia. 🙂 Näyttivät kivoilta rinnakkain. Balmuirin lasit ja aluset oli pakko saada kun näin ne esillä asetelmassa kaupassa. 😀

fullsizeoutput_3b92.jpg

Sain lahjaksi pääsiäismunan , joka oli aivan pullollaan makeisia. Riittää syömistä vielä pitkäksi aikaa.

fullsizeoutput_3b91.jpg

Dennis osti minulle yllätykseksi uuden laukun. En huomannut lainkaan vielä kaupassakaan , että hänen käsiin oli ilmestynyt yksi ylimääräinen kassi. Kiertelimme eri osastoita ja hän oli livahtanut laukkupuolelle hakemaan yllätykseksi tuon ihanan Ralph Laurenin laukun. <3

Tulimme ostosreissulta niin myöhään kotiin , että menimme suoraan nukkumaan ja sanoin jättäväni ostosten purun aamuun. Niinpä näin laukun vasta seuraavana aamuna kun purin ostoksia. Onneksi Dennis ei ollut ehtinyt lähteä vielä töihin niin hän ehti nähdä reaktioni , mikä oli hyvinkin iloinen! 🙂

Nyt on mentävä hoitamaan potilasta. Pysykää terveenä! <3

-Netta-

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *