Olohuoneen päivitystä

living3.jpg

living4.jpg

Iloista perjantaita! <3 

Meillä on olohuoneessa ollut aina huonekalut jotenkin vain seiniä pitkin. Eilen päätin kokeilla (Denniksen kauhuksi) niin , että sohvat eivät olisikaan suunnattu suoraan televisioon. Näin sain olohuoneeseen tavallaan oman pienen pesän seurustelua varten. Monesti huomaa tuijottavansa ruutua , vaikkei se olisikaan päällä kun sohva oli suunnattu suoraan sen eteen. Nyt jatkossa toivottavasti tujottelemme enemmän toisiamme. 😉 Laitoin kokeiluksi lampun sohvapöydälle, saa nähä onko johtoineen niin käytännöllinen ja siirtyykö takaisin ikkunalaudalle. Olen alkanut kaipaamaan olhuoneen seinien yläosaan jotain pehmeää tapettia, ehkä vaalean beigeä.  

living1.jpg

Voi kuinka odotan jo valoisia päiviä! Näinä talvikuukausina , kun kuvaaminen on lähes mahdotonta. Vaikka yrittää ottaa valoisaan aikaan kuvat, tulee niistä silti pimeitä, keltaisia ja jotenkin rakeisia. Kameran päivitys voisi myös auttaa asiaan. 😀 

living.jpg

Mukavaa ja rauhallista viikonloppua!

-Netta-

4 kommenttia “Olohuoneen päivitystä

  1. Tykkään teidän kodin tyylistä kyllä tosi paljon. Ihanan kutsuva tuo nojatuoli rahi yhdistelmä &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *