Joulukuu 9.

kuusi4.jpg

kuusi5.jpg

Joulukalentereita on aamuisin riennetty iloisesti avaamaan. Pojilla on lego joulukalenterit sekä yhteinen kirjakalenteri. Olen ollut oikein positiivisesti yllättynyt , miten kivoja juttuja noista lego joulukalentereista on tullut. 🙂 Niin on tietysti pojatkin olleet iloisia. 😉 Minulla on partionkalenteri, joka on ollut perinne jo usean vuoden ajan. Kalenterit auttavat hyvin myös meidän lapsia hahmottamaan kauanko on vielä kun joulupukki tulee. Meille on tuotu joulua kotiin sisälle ja uloskin ripustimme valoja. Ihanaa kun joulun tuntu on tullut tänä vuonna ajoissa. Eräänäpäivänä olin lasten kanssa koko päivän yksin niin päätin vaihtaa hieman järjestystä ja siirsin työpöytäni pois kirjastohuoneesta, sekä ideoin meidän makuhuoneeseen ”pylvässängyn” ripustin kattoon verhokiskot ja ja nurkissa on nyt verhot. Laitan siitä vielä kuvat myöhemmin. 🙂 

kuusi6.jpg

kuusi7.jpg

 kuusi10.jpg

Kuusi on koristeltu taas ajoissa. Ihanaa kun sitä saa jo ihailla. <3 Karkkinekut oksilta vaan häviää kummallisesti. 😉 

kuusi9.jpg

kuusi8.jpg

Oikein ihanaa joulunodotusta sinne kaikille! <3

-Netta-

Netta / Olipa Kerran Unelma - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *