Vitamiinipommi

tuli6.jpg

tuli5.jpg

Kirpeää pakkasperjantaita! 🙂 Tänä viikonloppuna annoin luvan itselleni viimein ruveta laittamaan joulua kotiin. Valoja onkin ollut jo hetken, mutta ripaus punaista tuo myös ihanan tunnelman. 😉 Värejä oli myös tänään tarjottimella kun tein sitrusmehua taltuttamaan tuloillaan olevan flunssan. Mehu oli ihanan raikasta! 

tuli4.jpg

tuli3.jpg

tuli2.jpg

tuli1.jpg

Takat ovat olleet nyt päivittäin päällä tuomassa lämpöä ja voi vitsit kuinka olinkaan kaivannut talvea! Tuntuu ihanalta istua takkatulen ääressä kun ulkona pyryttää ihanaa valkoista lunta! Talvi on ehdottomasti lempivuodenaikani! Koti tuntuu silloin kaikkein kodikkaimmalta. 🙂 

tuli.jpg

Nyt mennään pihalle kun aurinko vielä paistaa ja odotetaan kuriiria tuomaan Nextin pakettia. 🙂 Mukavaa viikonloppua! <3

-Netta-

                                                     

Netta / Olipa Kerran Unelma - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *