Syyskuun poimintoja

messu11.jpg

messu10.jpg

Syyskuussa oli vielä kesäisiä päiviä ja kävimme Linnanmäellä viettämässä päivää. Dennis ja lapset menivät sinne jo edeltä kun minä suuntasin ensin pyörähtämään Habitare messuille. 🙂 Alla kuvia messuista. 

messu9.jpg

messu8.jpg

messu7.jpg

messu6.jpg

messu5.jpg

messu4.jpg

messu3.jpg

messu2.jpg

Messuilta löytyi laajasti kaikkea kotiin. Itse rakastuin valtaviin ja loistaviin kristallisiin kattokruunuihin. Mukaan messuilta kotiin pääsi kuitenkin uudet hopeiset juhla-aterimet, tarjotin ja joulukoristeita. 🙂 Antiikki puolella vietin kuitenkin suurimman osan ajasta kaunistellen toinen toistaan kauniimpia esineitä. Suosittelen messuja ehdottomasti jos sisustus yhtään kiinnostaa. Pian messukeskuksessa on myös ihanat kauneus messut. I LOVE ME! Näihin messuihin minulla on arpoa yhdelle lukijalle yksi lippupari. Tarkemmat ohjeet ja osallistuminen on facebookissa sivullamme ”olipakerranunelma”. Onnea arvontaan! <3

 

messu1.jpg

Tuulisin terveisin,

Netta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *