Syksy saa saapua

 

Ihanaa tiistaita! <3

Nyt olen taas palannut blogin pariin. Anteeksi pitkä loma! Ensin piti pitää vain muutama viikko ja palatessani koneen ääreen , oli näytönohjain mennyt tietokoneesta rikki. Näytössä näkyi vain pinkkejä raitoja. Nyt kone on korjattu ja pääsen näyttämään teille kuvia kesästämme. 🙂

kesa%CC%88a%CC%88.jpg

kesa%CC%88a%CC%881.jpg

kesa%CC%88a%CC%882.jpg

kesa%CC%88a%CC%883.jpg

 

Kasvattelimme pihallamme monia herkkuja. Niistä kerroinkin aikaisemmin keväällä ja tiedättekö mitä! Kaikki onnistuivat! 🙂 Oli ihanaa kun voi suoraan omasta pihasta poimia vitamiinit suoraan suuhun. Nyt syksystä on tullut myös omenoiden aika. Niitä onkin tänävuonna hurjan paljon. 

kesa%CC%88a%CC%884.jpg

kesa%CC%88a%CC%885.jpg

kesa%CC%88a%CC%886.jpg

kesa%CC%88a%CC%887.jpg

Elokuu on meille aina juhlallista aikaa. Dennis , molemmat pojat, isäni, hyvä ystäväni ja siskoni mies ovat kaikki syntyneet elokuussa. Juhlia siis riittää! <3 Elokuussa pikku H aloitti myös ensimmäisellä luokalla. 🙂 

kesa%CC%88a%CC%888.jpg

kesa%CC%88a%CC%889.jpg

kesa%CC%88a%CC%8810.jpg

kesa%CC%88a%CC%8812.jpg

Siinä oli ripauksia meidän kesästä! 🙂 Ihanaa kuitenkin kun syksy saapui. Odotan jo pimeitä iltoja, kynttilöitä, takan naksuntaa ja kylmiä säitä. Villasukkiakin on jo ollut ikävä! Vaikka kesä onkin ihanaa aikaa niin nautin vuodenajoista, jokaisesta ajallaan. Kaikissa on sitä jotain. <3 Eilen pikku H:n ollessa koulussa tein pikku A:n kanssa karjalanpiirakoita ja jälkiruuaksi munkkeja. 🙂 

kesa%CC%88a%CC%8813.jpg

kesa%CC%88a%CC%8814.jpg

Olemme Denniksen kanssa innostuneet viimeaikoina kuntoilusta ja voi olla , että siitäkin tulee ripauksia blogin puolelle. Ei tästä mitään kuntoilupäiväkirjaa tule , mutta se on nyt yksi asia elämässämme niin näkyy välillä varmasti täälläkin. 🙂 

kesa%CC%88a%CC%8811.jpg

Palailen taas! <3

-Netta-

 

Netta / Olipa Kerran Unelma - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *