Kesän hetkiä <3

tee6.jpg

 

 

tee11.jpg

Kesäistä tiistai-iltaa! 🙂 Teimme perheen kanssa pienen reissun aurinkoiseen Forssaan. Emme olleet käyneet siellä ennen ja paikkahan oli hurjan kaunis. Löysimme sieltä myös suloisia pieniä sisustusputiikkeja. Mukaan tarttui myös jotain pientä kivaa omaan kotiin. 🙂 

tee10.jpg

Täällä suunnittelen parhaillaan toteutusta tulevaan harraste-/ askarteluhuoneeseen. Etsiskelin pinterestistä ideoita huoneeseen ja huomasin , että ihailemistani kuvista löytyi lähes poikkeuksetta vanha puinen lokerikko. Sellainen on siis varmaan saatava sinne huoneeseen. 🙂 Nyt nappaan iltateeni sekä kirjan kainaloon ja hyppään peiton alle lukemaan , niinkuin monena muinakin iltoina. 

 

tee1.jpg

Palailen taas!

Kesäisin terveisin Netta. 🙂

tee.jpg

 

4 kommenttia “Kesän hetkiä <3

  1. Eipä ole tullut käytyä itsekkään Forssassa.<br />
    Osallistuppas kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  2. Olipa hauska yhteensattuma, kun päätin kurkistaa blogiasi nopeasti niin luen teidän retkeilleen kouluvuosieni kaupungissa. Kiitos vinkeistä! Tuija

    1. Moikka Tuija! 🙂 Hauskaa! Oli kyllä positiivinen yllätys , että Forssa oli niin ihana paikka! 🙂 Mukavaa kesää sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *