29. huhtikuuta

IMG_0229.jpg

IMG_0234.jpg

Moikka taas pitkästä aikaa. 🙂

Mulla oli ongelmia kameran kanssa, mutta ystäväni kävi kylässä ja kamera on taas kuin uusi. Kiitos herra J. <3 Mennellä viikolla oli vielä takassa tuli ,kun ulkona satoi ja oli koleaa. Tänä aamuna kuitenkin sai herätä auringon säteisiin. 

muffin1.jpg

Leivoin lasten kanssa suklaamuffinsseja silikonivuokiin ja tällä kertaa vuoat pysyi hyvin kasassa. Paperiset levähtivät hieman viimekerralla. 😉 Tänään ajttelin tehdä ensimmäistä kertaa munkkeja. Tippaleivät ostin vappuun valmiina kaupasta , niitä en uskaltanut edes lähteä yrittämään. 😀 

Tuntuu ihan hassulta , että toukokuu on jo parin päivän päässä. Kesä tulee hurjaa vauhtia. Odotan jo innolla , että pääsee laittamaan puutarhaa. Suunnitelmissa olisi laittaa pihatien reunuksille ihanaa syyshortensiaa. Monivuotisia kukkia haluan istuttaa paljon niin ,että jokin kukka kukkisi aina. Niistä voi sitten leikata maljakkoonkin piristystä. 

muffin.jpg

Ihanaa ja hauskaa vappua sinne jokaiselle! <3 

Netta / Olipa Kerran Unelma - -

2 kommenttia “29. huhtikuuta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *