Sydänvohveleita

pa%CC%88a%CC%88sia%CC%88inen5.jpg

pa%CC%88a%CC%88sia%CC%88inen8.jpg

pa%CC%88a%CC%88sia%CC%88inen6.jpg

Ihanaa maantaita! <3 

Aamupala on tunnetusti päivän tärkein ateria. Olen itse huomannut , että hyvin syöty aamiainen tuo ihan erilaisen alun päivälle. Usein ei aamuisin aamupala kuitenkaan maistu , varsinkaan kovin aikaisin aamusta. Silloin pyrin juomaan lasin appelsiinimehua edes ennen kun astun ovesta ulos. Mielestäni kaikki maistuu myös paremmin jos ne on pieniä annoksia. Esim. leikkaan usein ruisleipäviipaleen kahteen osaan , että leivistä tulee pieniä. 🙂

pa%CC%88a%CC%88sia%CC%88inen.jpg

pa%CC%88a%CC%88sia%CC%88inen1.jpg

Leivoin myös mennellä viikolla vohveleita lapsille. Ihania pensasmustikoita ja tuoreita mansikoita kylkeen. <3 

pa%CC%88a%CC%88sia%CC%88inen9.jpg

Eilen kovasti odoteltiin virpojia saapuviksi , mutta meidän oven taakse niitä ei tullut lainkaan. Ajattelin tehdä ylijääneillä pääsiäismunilla lapsille etsintäleikin. Piirrän kartan pihastamme ja kätken munia pihaan ja pojat saavat etsiä niitä kartan avulla. 🙂 

Rauhallista loppuviikkoa kaikille! 

-Netta-

pa%CC%88a%CC%88sia%CC%88inen7.jpg

Netta / Olipa Kerran Unelma - -

4 kommenttia “Sydänvohveleita

  1. Hei Netta! <br />
    Olipa hauska sattuma, sillä löysin tänne ihanaan blogiisi jättämäsi kommentin kautta- olit kirjoittanut vohvelipostaukseeni, ja nyt vasta huomasin sen koska ko. postaus sattui nousemaan suosituimpien tekstieni listaan, tulen tänne ja sinulla on viimeisin postaus vohvelipostaus :D<br />
    Kaunista sinulla täällä. Kuulostaa tutulta, mullekaan ei maistu kauhian varhain aamulla aamupala, ja se kyllä sitten kostautuu myöhemmin aamupäivällä kauhiana nälätyksenä:D

  2. Vesi tuli kielelle noista kuvista..mistä maasta nuo mustikat tulee? Itse ostan vain suomalaisia joten joutuu vielä odottelemaan..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *