Muffinsien taikaa

Täällä ollaan taas! 🙂 Ihanaa kun aurinko on alkanut paistamaan kunnolla ja lämmittääkin jo selvästi. Tuntuu ihan keväiseltä, kun katon reunasta tippuu vettä ja aurinko paistaa siniseltä taivaalta. Ollaan nautittu kuitenkin vielä päällä olevasta talvesta. Lunta on ollut juuri sopivasti ja perheen pienimmät ovat päässeet nauttimaan hiihtämisestä sekä pulkkailusta. Pikku H kyllä kyseli jo , että millon kesä oikein tulee. 😉 Pian lähestyvä pääsiäinen on jo mielestäni selvä merkki lähestyvästä keväästä.

muffins2.jpg

Pääsiäisaskartelu ideoita ajattelinkin kurkata pinterestistä tämän päivityksen jälkeen. Siellä on paljon ihania ideoita, niin helppoja kuin vähän vaativimpiakin. Kannattaa kurkata. 😉 Menneellä viikolla leivoimme sitruuna muffinseja ja teimme myös poikien lemppari nalleille taikataikinasta omia herkkuja. Useimmiten värjään taikinaa valmiiksi elintarvikeväreillä , mutta tälläkertaa maalasimme valmiit tuotokset vesiväreillä. 

muffins3.jpg

muffins1.jpg

muffins.jpg

Palaan taas lähiaikoina, ehkä pääsiäisaskartelujen merkeissä. 🙂

Mukavaa loppuviikkoa! <3

-Netta-

 

Netta / Olipa Kerran Unelma - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *