Luonnontieteellinen museopäivä <3

lm19.jpg

Kerroin aikaisemmin , että suunnittelimme hääpäivälle jotain yhteistä perheen kesken. Suuntasimme siis luonnontieteelliseen museoon Helsinkiin. Emme olleet käyneet siellä aikaisemmin ja paikka lumosi meidät täysin. Niin aikuiset kuin lapsetkin! <3 Tarjonta oli monipuolista ja kiehtovaa. Sisällä oli mm. alkuasukkaiden kota , jonne pääsi sisälle ihastelemaan ”takkatulen” ääreen, valtavasti eri eläinten luurankoja sekä itse eläimiä. Unohtamatta ihanaa huonetta , mistä pääsi ihastelemaan Afrikan yötä. 🙂 

lm22.jpg

lm21.jpg

Tuliasiksi ostimme sieltä savikuution, josta pystyi pieni arkeologi kaivertamaan esiin dinosauruksen luita ja kokoamaan niistä upean luurangon. Pienempi tiedemies halusi munan , joka laitettiin veteen ja pikkuhiljaa parin päivän päästä sieltä alkoi kuoriutumaan oma dinovauva. 🙂

lm20.jpg

lm10.jpg

lm9.jpg

lm8.jpg

lm7.jpg

lm6.jpg

lm5.jpg

Suosittelen lämpimästi paikkaa kaikille lapsiperheille ja miksei ihan vain aikuisillekkin. <3 

lm3.jpg

Mukavaa viikonloppua! <3 

-Netta-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *