Sydänleivoksia <3

 

ystis1.jpg

ystis4.jpg

Tänään aamulla herätessämme oli maa taas ihanan valkoinen. Meillä ainakin lunta oli tullut varmasti yli kymmenen senttiä. Aamupalan syötyämme suuntasimme ulos tekemään lumiukkoa. Nurmikko tarttui kuitenkin vielä mukaan pyörittäessä palloja , mutta se ei haitannut tänään. 😉 

ystis3.jpg

Söimme tänään etukäteen jo ystävänpäiväleivoksia ja ihania mansikoita. Löysimme niitä meidän lähikaupasta ja ne oikeasti maistuivat ihan mansikoilta. Ostin aikaisemmin alkuvuodesta ja ne olivat ihan puisia , mutta nämä olivat tosi hyviä. Tumma suklaa ja mansikat sopii muuten tosi hyvin yhteen. 😉 Lasten kanssa puhuttiin ystävänpäivästä ja siitä miten ystävät on tärkeitä ja niitä tulee kohdella hyvin sekä arvostaa myös muulloinkin kuin vain ystävänpäivänä. Se olisi hyvä muistaa, myös meidän aikuisten. Perhe, työ ja arjen kiireet saattavat usein viedä paljon aikaa , mutta yksi viesti, puhelu tai kyläily sillointällöin ystävälle tekee hyvää. Itsekkin myönnän , että välillä olen huono pitämään yhteyttä, mutta mulla on onneksi niin ihania ystäviä jotka jaksavat aina soitella ja kirjoitella minulle päin. <3 Ystävänpäivänä mulla on muutakin syytä olla iloinen, sillä silloin on myös meidän hääpäivä. Ensin ajattelimme Denniksen kanssa , että lapset menevät mummalle kylään ja me menisimme kaksin ulos syömään , mutta halusimmekin viettää päivän myös lasten kanssa joten teemme jotain kivaa kaikki yhdessä. <3

ystis2.jpg

ystis.jpg

Ihanaa ystävänpäivää teille kaikille näin etukäteen! <3 Nauttikaa läheisistänne ja muistakaa kertoa heille kuinka tärkeitä he ovat! <3

 

2 kommenttia “Sydänleivoksia <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *