Lämmintä mehua ja pannukakkua

 

nalle3.jpg

Lumiset terveiset täältä. Tietokoneeni on vähän väliä jumitellut ja nyt meni niin jumiin , ettei suostunut tekemään lähestulkoon mitään. Onneksi tuttuni joka tietää paljon koneista osasi asentaa minulle ohjelman , mitä olisin tarvinnut ilmeisesti jo koneen ostohetkestä alkaen. 😀 Ohjelma päivitti kaiken tarvittavan ajantasalle automaattisesti ja nyt kaikki toimii taas. Olipas hankalaa olla ilman tietokonetta. 😉 Sillä aikaa sommittelin työhuonettani ja nappasin Denniksen pääkallopatsaan omaan käyttöön. Se sopii tänne mainiosti. Kauaa ei tämä huone tule kuitenkaan pysymään siistinä , sillä täällä pitäisi aloittaa lähiaikoina vanhan katon purkaminen. Katon alla kun on piilossa kaunis vanha paneelikatto , jonka haluan tuoda esiin. 

 

nalle1.jpg

Leivoimme viikonloppuna lasten kanssa pannukakkua. Pojat saivatkin tehdä kaiken itse ja voi sitä riemua kun uunista paljastui ihan täydellinen pannukakku ja ihan omin pienin käsin tehtynä. Maistuikin paremmalle kuulemma. 😉 Otan mielelläni lapset mukaan kaikkeen touhuihin. Siivouspäivätkään ei ole niin kurjia kun ei tarvitse keräillä vain omia leluja vaan pääsee pyyhkimään rätillä ja moppamaan lattioita. Musiikilla siitä tulee oikeasti ihan hauskaakin. Ruuanlaittokin on tärkeää oppia ja , mites sitä paremmin oppisikaan kun tekemällä. 

 

nalle.jpg

 

Nyt hyppään lasten viereen sohvalle katsomaan lastenohjelmia. Meillä pikku H on kuumeessa ja tänään on lupa vain lötkötellä koko päivän. 

-Netta-

Netta / Olipa Kerran Unelma - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *