Takka lämmittää olohuoneessa

 

bok3.jpg

Ulkona on lähemmäksi kaksikymmentä astetta pakkasta ,joten sisällä on kaikissa kahdeksassa tulipesässä tuli roihuamassa. Ihana takan naksunta , lämmin viltti , villasukat ja kuppi kuumaa teetä. Ei voisi olla parempaa! 🙂

Kerroin jo viimeksi , että kaipaan jotain uutta olohuoneeseen. Pari päivää sitten istuin olohuoneen lattialla ja mietin kovasti mitä sinne keksisin. Katseeni kiinnittyi kirjastohuoneessa olevaan kirjahyllyyn ja eikun tuumasta toimeen. Kannoimme sen olohuoneen puolelle ja se sopikin sinne loistavasti. Tätä samaa hyllyä boknäsin mallistosta aion hankkia vielä lisää. Kirjastohuoneeseen tosin. 

bok12.jpg

bok10.jpg

bok9.jpg

Joululahjaksi saamassani valaisimessa oli se kupu rikki ja otin yhteyttä Boknäsin liikkeeseen ja kerroin tilanteen ja he lupasivat toimittaa matkahuollon kautta uuden kuvun. Hyvää palvelua! 

bok6.jpg

bok5.jpg

bok4.jpg

bok2.jpg

Harmikseni sohvan päälle ostamani porontalja päästä niin kovin paljon karvaa itsestään , että talja sai siirtyä verannalle pehmikkeeksi. Kuitenkin kaipaisin sohvalle jotain pehmeää taljaa tai peittoa. Villainen viltti meillä on sohvalla ja siitä usein kinastellaan kuka sen saa lämmikkeeksi. 😉 Onkohan porontaljoille tyypillistä , että laskevat paljon karvaa. Meillä on niitä kaksi ja molemmista irtoo paljon. Tykkään niistä muuten tosi paljon. Se olisi sopinut niin hyvin sohvan selkänojalle. Ehkä pitkäkarvainen lampaantalja voisi toimia korvikkeena. 🙂

bok1.jpg

Haluan vielä nöyrästi kiittää kaikkia teitä jotka jaksatte seurailla blogia. Yli 5000 tykkääjää facebookissakin sai minut ihan hämilleni. Kiitos!

Ihanaa viikon jatkoa teille kaikille! 🙂

-Netta-

bok.jpg

 

Takka lämmittää olohuoneessa” kommentit

  1. Näillä pakkaslukemilla on kyllä mukavaa olla takan omistaja 🙂 Ihana on laittaa heti aamusta jo tulet ja aloittaa aamu lämmittelemällä takan edustalla 🙂 Kaunis olohuone ❤️ Mukavaa pakkaspäivää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *