Pakkaspäiviä

tulppaani.jpg

tulppaani1.jpg

Jes! Vihdoin on kunnolla lunta! Ulkona tuiskuaa tälläkin hetkellä lunta oikein kunnolla. Kävimme jo pikku A:n kanssa pulkkamäessä matkalla kotiin , kun veimme H:n esikouluun. Ei pulkkamäet lapsena tuntuneet yhtään niin hurjilta kun näin aikuisena tai sitten musta on vaan tullut liian varovainen. 😀 Pikku H:lla oli tänään esikoulussa luistelua ja oli aivan innoissaan. Suloista oli katsoa kun parikymmentä lasta pyrähtelee liukkaalla jäällä. Tuli hinku ostaa itsellekkin uudet luistimet ja suunnata jäälle. Siitä on varmaan lähemmäksi viisitoista vuotta , kun olen viimeksi luistellut. Lasten kanssa on käyty luistelemassa , mutta olen aina ollut kengillä. Varmaan ihan hyvä niin , sillä en usko pysyväni pystyssä. 

tulppaani2.jpg

tulppaani3.jpg

Olen miettinyt mielessäni ja piirtänyt paperille vaikka kuinka monta suunnitelmaa olohuoneen kalusteista sekä järjestyksestä. Olohuone on hieman hankala sisustaa sillä yhdellä seinällä on ikkunat, kolmella muulla oviaukot ja nurkassa vielä takka. Ei ole yhtään tyhjää seinää. Jotain uutta kaipaan sinne kuitenkin. Vanhat matkalaukut saavat nyt ainakin jäädä toistaiseksi. Oikeastaan se mitä nyt tarvitsisin olisi voimamies joka voisi kannella huonekaluja paikasta toiseen ja näin voisin kokeilla kaikkia mahdollisia ratkaisuja. 🙂 Jotenkin uuden vuoden alkaessa ja kun joulu on siivottu pois tuntuu , että kaipaa jotain uutta kotiin. olohuonekkin tuntuu nyt jotenkin tyhjältä kun jouluvalot ja kuusi on poissa. Niihin ehti jo tottua vaikka ensin kauhistelin ahtautta. 🙂 

tulppaani4.jpg

Nyt suuntaan taas mittanauhan ja pohjapiirrustuksen kanssa suunnittelemaan. 🙂 Nauttikaa lumesta nyt kun sitä kerrankin on. <3

-Netta-

Pakkaspäiviä” kommentit

  1. Minä en välitä lumesta ollenkaan, mutta koska luonnonvoimille ei mitään mahda, niin antaa pyryttää :).<br />
    <br />
    Ihanat tulppaanit, ja ovatpa ne kivan näköisessä maljakossa – onko siinä jonkinlainen karvainen pinta? Ihanaa päivää! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *