Paketeista paljastui

 

Oikein iloista uuttavuotta! Meillä vuosi vaihtui rauhallisesti kotona raketteja ampuen. 🙂 Tänään siivosin jo joulun pois, mutta haluan vielä näyttää mitä ihanuuksia mies oli ostanut minulle jouluksi. Meillä ei ole ollut tapana ostella toisillemme lahjoja ja tämä oli minulle täysi yllätys. Dennis kantoi vasta jouluna paketit sisään. 

uv11.jpg

Pidän kovasti Boknäsin sisustusjutuista ja kaikki paketit oli sieltä hankittu. Ihana kolmijalkainen pöytävalaisin, tiimalasi, kaukoputki, takkavälinesetti ja suuri lattiavalaisin. Ikäväkyllä kun avasin lattiavalaisimen kuvun paketista oli siinä lasi rikki, mutta soitan maanantaina liikkeeseen jos sen voisi vaihtaa ehjään. 

uv4.jpg

uv3.jpg

uv2.jpg

Tänä aamuna herätessämme oli maa taas valkoinen. Ihanaa kevyttä pakkaslunta onkin tullut taivaalta koko päivän. Jouluvalot jätän vielä ulos tuomaan tunnelmaa vaikka muuten joulun siivosinkin. 

uv1.jpg

Tämä oli ensimmäinen uusivuosi kun lapset olivat ihan innoissaan raketeista. Viimevuonna vielä molemmat pelkäsivät kovasti ja halusivat vain katsella sisätiloista. 

uv.jpg

Nyt lähdemme vielä lasten kanssa ulos nauttimaan lumesta! 

-Netta-

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *