16. Luukku

                                                                                                            pellava8.jpg

Meillä on ollut ihanan leppoisia päiviä. Tänäänkin aamu alkoi aamupalalla olohuoneessa, piirrettyjä katsellessa. Pikku H on juuri lähdössä esikouluun isin saattamana. Enää ei olekkaan , kun tämä ja huominen päivä ja esikoulustakin alkaa joululoma. 🙂 Tänävuonna , ihme kyllä , olen välttynyt täysin joulustressiltä. Ajattelin kokoajan , että joulumme on juuri sellainen , mihin pystymme. En siis ole stressannut sen suorittamisesta ja tuntuu , että kaikki onkin tullut ihan helposti , kunhan on osannut vaan ottaa rennosti. 🙂 Eilen kävimme ostamassa viimeisetkin joululahjat ja toimittamassa minun vanhemmille niiden omansa. Me vietämme aaton kotona perheenkesken ja näen vanhempiani vasta aaton jälkeen niin vein paketit ajoissa. 

pellava7.jpg       

 

Eile tilasimme joulupöytään valmiiksi kinkut ja lihat paikalliselta lihamestarilta. Viimevuonna ,kun meinasimme jäädä ilman kinkkua ,kun kaupasta oli myyty kaikki loppuun. Meidän joulupöytä ei ole ihan sieltä perinteisemmästä päästä. Laatikoina meillä ei ole , kuin perunalaatikko ja sitäkin syö vain perheen isä. 😉 Pöytään kuuluu uunilohi, kinkku, karjalanpaisti, keitetyt perunat, mäti, graavilohi sekä erilaisia pieniä naposteltavia. 

                                                                                                         pellava5.jpg

                      

                                                                                                         pellava4.jpg

Leivoin viikonloppuna ensimmäisen tiikerikakkuni ja siitä tuli oikein hyvää. <3

                                                                                                         pellava3.jpg

                                                                                                        pellava2.jpg

Dennis sai liikelahjaksi Newportin punaiset pyyhkeet meidän joulun löylyihin. Ellokselta tilasin pellava pöytäliinan jouluksi. 🙂

pellava1.jpg          pellava.jpg

Meillä jatketaan nyt kahvikutsuja nallen kanssa. 😉 Mukavaa joulunodotusta!

-Netta-

pellava6.jpg

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *