Kodin tunnelmia

 

kiikari6.jpg

Eilen vietettiin itsenäisyyspäivää kotona rennosti tuttavaperheen kanssa. Katsoin sivusilmällä välillä linnanjuhlia ja voi vitsit ,kuinka kauniita pukuja siellä oli. 🙂 Herttaisinta oli , kun yritimme kertoa lapsille , mitä oikein itsenäisyyspäivä merkitsee. He kuuntelivat tarkasti ja aloittivat sen jälkeen leikin , että toinen pojista oli suomi ja toinen venäjä. Hetken sodittuaan ”maat” päättivät sopia ja halata kaveruuden merkiksi. 🙂 Denniskin ihan liikuttui kertoessaan tarinoita sodasta , jotka hän on kuullut lapsena omalta ukiltaan.

 

kiikari5.jpg

 

kiikari4.jpg

Kynttilöitä on nyt poltettu paljon , kuten meillä yleinsäkkin. Tuulinen ja myrskyinen sää ulkona on houkuttanut pysymään pääosin sisätiloissa ja on ollut ihanaa nauttia kodin lämpöisestä ja jouluisesta tunnelmasta. Meillä on soinut kuusen laitosta lähtien päivittäin jouluinen musiikki. Sain Pentikistä kaupanpäälliseksi ihanan joulu cd:n , missä on kauniita klassikoita eri esittäjiltä. Spotifyihin olen kerännyt myös oman jouluisen soittolistan.  

kiikari3.jpg

 

kiikari.jpg

Sain Zara homesta tilaamani tuotteet kotiin ja pikku H oli innoissaan nallelle tilaamastani puukelkasta. Toistaiseksi lumenpuutteesta johtuen , kelkka on liukunut hyvin sisälläkin. 😉 Paketista tuli minulle myös kaunis nahkainen kaukoputki. Tällä lapset katselivat keittiön ikkunasta jos sattuisivat näkemään saunan nurkalla tonttuja. 😉 Tilasin myös kunnostamaani lipastoon nahkaiset vetimet. 

kiikari1.jpg

kiikari2.jpg

Nyt täytyy mennä laittamaan lapset yöpuvulle. 🙂 Mukavaa viikon alkua!

-Netta-

 

2 kommenttia “Kodin tunnelmia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *