Joulu maalla

Hei kaikille!

Käytiin viikonloppuna katsomassa Helsingin joulukatua ja ostamassa muutamia lahjoja. Stockmannille oli avattu uusi lelukauppa Hamleys 6. kerrokseen. Meidän lapset olivat innoissaan, kun sinne oli ripoteltu leluja esille , joilla sai leikkiä. Pääsi kokeilemaan pianomattoa, ajamaan kauko-ohjattavalla autolla sekä kokeilemaan junarataa. Lasten joulupukille tehdyllä toivelistalla on playmobileita , mutta niitä siellä oli aika heikosti. Lasten lahjat on muutenkin helpompi ostaa silloin , kun he eivät ole mukana kurkkimassa. 🙂 Stockmannin jouluosastolla oli myös itse joulupukki , jonka kanssa lapset kävivätkin juttelemassa. 

joulukuusi.jpg

joulupuu5.jpg

joulukuusi3.jpg

Pystytimme myös joulukuusen jo olohuoneeseen. 🙂 Kuusi on ennen tullut meillä vasta hieman ennen aattoa , mutta nyt halusin sen tuoda jo esille. Meillä riisutaan joulu pois jo yleinsä heti uudenvuoden jälkeen ja halusin nauttia ihanasta kuusesta pidempään. Osan koristeista olen ostanut jo kaksitoista vuotta sitten ensimmäiseen omaan kotiini. Vuosien varrella koristeita onkin kertynyt lisää ja jokainen niistä pääsivät kuuseen roikkumaan. Koristelimme pipareita , joiden oli tarkoitus myös päästä kuusenoksille , mutta ne maistuivatkin niin hyviltä , ettei tälläkertaa vielä riittänyt yhtään koristeeksi. 😉

joulukuusi2.jpg

joulukuusi1.jpg

Mukavaa joulunodotusta teille kaikille! <3 

-Netta-

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *