Joko saisi avata

 

 

jou2.jpg

 

Teimme lasten kanssa piparkakkutalon koristelua tälläviikolla. Sain ensimmäistä kertaa nähdä kun pikku A:n 3-vuotiaat sormet olivat niin tarkkoina. Joka toinen koristeista meni kyllä pieneen masuun. 🙂 Pikku A nosti nallenkin pöydälle mukaan touhuihin. Siinä se kökötti kellon vieressä , saamatta yhtään koristetta tassuihinsa. 😉 

 

jou9.jpg

Tänään ulkona on ollut niin kova tuuli ja synkkää , että nyt illasta lämmitämme saunan ja sen jälkeen hyppään villasukkiin ja lämpimään yöpukuun, luen lehtiä ja nautin vapaasta illasta. Ostin meille uusia lexingtonin sekä ralph laurenin pyyhkeitä , mitkä ovat ihanan pehmeitä ja kauniita. Niihin on hyvä kääriytyä löylyjen jälkeen. 

jou10.jpg

Kaivoin esiin aikaisemmin ostamani joulukoristeetkin. Olisin itse valmis jo laittamaan kuusen olohuoneeseen , mutta mies oli sitä mieltä , että on vielä vähän liian aikaista. 😉 Koristeet saa nyt koristaa muuaalla kotona. 

jou8.jpg

Pikkuiset odottavat jo kovasti , että saavat avata kalenterin ensimmäisen luukun. Eihän siihen enää montaa päivää olekkaan. <3

jou6.jpg

Ostin viimeksi ruokakaupasta lisää jouluaiheisia sisustuslehtiä ja niiden selaaminen sai päähäni monta uutta ideaa joulunkoristuksista. Meillä kun ei tule aitoa kuusta niin aion tuoda kuitenkin sisälle oikeita kuusenoksia tuomaan kuusen tuoksua. Taidan käyttää havuoksia myös kattauksessa. 🙂

jou5.jpg

Tulin näin pikaisesti moikkaamaan, mutta nyt täytyy lähteä kantamaan puita saunalle. Mukavaa viikonloppua sinne teillekkin! <3

-Netta-

 

 

 

 

2 kommenttia “Joko saisi avata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *