Joulun odotusta

ama.jpg
rm7.jpg
rm11.jpg

Meillä kotona on alkanut ilmestyä jo valoja ikkunoihin. Laitoin valotähden ruokailutilaan sekä kyntteliköt keittiön sekä olohuoneen ikkunaan. 🙂 Käytiin ostamassa joulunkattaukseenkin joitain uusia astioita. Cobellosta löytyi ihana iso kulho riispuurolle sekä lapsille kaakaokupit lautasineen. Kodin ykkösestä ostimme villeroy & bochin gray pearlin kaksi kulhoa, kastikekannun sekä new wave ruokalautaset. 
rm6.jpg
rm.jpg

rm5.jpg

Joulu on jo niin kovasti ajatuksissa ja olenkin jo pinterestistä katsellut kaikkia ihania jouluaiheisia kuvia ja ideoita. Olenkohan ainoa kenestä joulu ei tule yhtään liian aikaisn kauppoihin! 😉 Kävimmekin eilen lasten kanssa keskustassa katsomassa kun kapunki juhlisti joulukauden avatuksi. Joulupukki lauloi lasten kanssa, joulukulkue matkasi keskustan läpi, karkkisade peitti maan makeisilla ja ilotulitus kruunasi kaiken. 🙂  
ama1.jpg
ama4.jpg

Suloista viikonalkua teille! <3
-Netta-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *